انواع ماهی تازه جنوب

ماهی سی باس

نام علمی این ماهی Lateolabrax Japonicus می باشد در حالیکه نام معمول و رایج آن بس دریایی خالدار است. درباره اکولوژی آن باید گفت ماهی بس دریایی متعلق به جنس Lateolabrax زیر رده ، percoidei رده پرسیفرم ها perciforms و کلاس Actinopterygi است. پراکنش این گونه از غرب تا جنوب سواحل Korean ونزوئلا است. البته در ژاپن، بعضی قسمتهای چین و تایوان نیز یافت می شود. با اینکه بچه مایهان انگشت قد در سوحل زندگی می کنند اما مهاجرتهای متفاوتی دارند .

ماهی سی باس در عمق ۳۰ متری و در قفس در دریا پرورش داده میشود -ماهی سی باس تامین شده در این مجموعه بسیار با کیفیت و هیچ گونه هرمون یا مواد شیمایی و دارویی استفاده نشده و غذایی با کیفیت عالی و گرانقیمت استفاده میشود تولیدات این مجموعه بسیار با کیفیت و به منظور صادرات صورت میگیرد بخاطر کیفیت عالی گوشت و طعم این ماهی سی باس در بهترین رستورانهای جهان سرو میشود و قیمت جهانی بالایی دارد دارای استخوان کم و چربی کم بوده و مناسب برای سرخ کردن و غذاهای خورشتی است برای انکه کیفت عالی محصول حفظ شود ما بلافاصله بعد از صید ان را تمیز و منجمد کردیم تا بتواند با همین کیفیت عالی تا یک سال هم برای شما قابل نگهداری باشد و بدون بود و بسیار خوش طعم است سفارشات شما از این ماهی سی باس با فاصله زمانی کم صید و تمیز و منجمد شده و تحویل میگردد امکان تحویل تازه این ماهی سی باس هم وجود دارد ولی با توجه به مکان پرورش و شرایط حمل و نقل و لزوم حفظ کیفیت بالای محصول ترجیحا بعد از صید تمیز شده و بلا فاصله منجمد میگردد

فیش برگر

فیش برگر تهیه شده از گوشت بسیار با کیفیت ماهی.فوق العاده خوش طعم و بدون بوی ماهی .طبع سرد ماهی را ندارد و دارای طبع متعادل است . میل کردن آن باعث تنظم دستگاه گوارش شده و بسیار سبک و سریع الهزم میباشد.در تهیه آن هیچ ماده شیمیایی یا نگهدارنده استفاده نشده است.

با توجه به کیفیت بالای محصول و دارا بودن همه خصوصیات مفید ماهیانی که از گوشت انها در این محصول و گوشت چرخ شده ماهی استفاده شده.مصرف ان برای کودکان و خانمهای بار دار بسیار سفارش میشود.

فیش برگر مثل برگر  هست فقط ظاهرش روشنتر و بوی کمتر.سالمتر و خوشمزه تره

فوق العاده خوش طعم و عالی هست .

  • طرز درست کردن فیش برگر در خانه البته بهتر است از آماده آن استفاده کنید که بتوانید راحتتر سرو نمایید.

مواد اولیه :
فيله ماهي بدون استخوان – 120 گرم
آردسوخاري – 50 گرم
پودر سير و پياز از هر كدام- 10 گرم
روغن – 100 گرم
نان همبرگري- يك عدد
سس مايونز- 40 گرم
خيارشور خرد شده- 40 گرم
گوجه‌ فرنگي خرد شده- 40 گرم
كاهو خرد شده- 40 گرم
نمك و فلفل – به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا آردسوخاري را داخل ظرفي ريخته و نمك، فلفل، پودر سير و پودر پياز را به آن اضافه و با هم مخلوط مي‌كنيم، فيله ماهي را در آن قرار داده و با كف دست خوب فشار مي‌دهيم تا مواد سوخاري به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخ‌كن سرخ مي‌كنيم. بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف كرده و يك طرف آن را خوب مي‌ماليم و بر روي آن كاهوي خرد شده مي‌چينيم و روي كاهو، گوجه‌فرنگي، خيارشور و در مرحله‌ آخر فيله ماهي سرخ شده و روي آن نصف نان همبرگر قرار مي‌دهيم، ساندويچ‌ها آماده سرو كردن است.

ماهی سفید پرورشی

جهت تغذیه بهترین گیاهان برای ماهی سفید تامین شده و بنابراین کیفیت بالایی از نظر طعم و بو و ظاهر دارد و طعم و کیفیتی نزدیک به سفید شمال دارد

ماهی سفید بخاطر کیفیت بالای گوشت می توان از آن در غذاهای کبابی و سرخ کردنی استفاده کرد اما توصیه میشود بصورت کبابی استفاده شود که بسیار خوش طعم خواهد بود

گوشت چرخ کرده با فیله ماهی

گوشت چرخ کرده تهیه شده از چند نوع ماهی و بسیار تازه و با کیفیت عالی

ماهیان قبل از صید با شرایط خاص نگهداری شده و بنابر این محصول بدون بو و بسیار خوش طعم خواهد بود.هیچ ماده نگهدارنده یا ماده شیمیایی در ترکیب ان استفاده نشده است.

از این گوشت چرخ شده جهت تهیه پیشنهاد میشود از این گوشت چرخ شده جهت تهیه کباب کوبیده بسیار عالی استفاده شود

روند تولید گوشت چرخ‌کرده ماهی به چه صورت است؟

گوشت چرخ‌کرده ماهی را به دو روش، تهیه می‌کنند:

روش اول، دریافت ماهی و آماده‌سازی: در این روش، ابتدا کیفیت ماهی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و پس از تأیید کیفیت، شسته می‌شود. سپس سر ماهی را قطع می‌کنند، کل شکم تخلیه می‌شود و در نهایت شسته می‌شود. ماهی مصرفی برای تهیه گوشت چرخ‌کرده باید تازه و دارای ویژگی‌های مورد نظر برای تولید محصول باشد.

روش دوم، جداسازی گوشت ماهی: در این روش هم بعد از شستشوی کامل، ماهی در دستگاه جداکننده گوشت یا استخوان‌گیر قرار می‌گیرد. بازدهی عملیات استخوان‌گیر با کیفیت ماهی، قطر سوراخ‌های استوانه دستگاه و فشاری که روی ماهی وارد می‌شود، ارتباط مستقیمی دارد. در این مرحله جداسازی کامل استخوان از یک سو و کنترل درجه کنترل (حفظ برودت) از سوی دیگر باید مورد توجه قرار بگیرد.

هدف از تولید گوشت چرخ‌کرده ماهی چیست؟

گوشت چرخ‌کرده ماهی به عنوان ماده اولیه برای تولید انواع فرآورده‌های غذایی مانند برگر، فینگر، سوسیس و… در اشل صنعتی تهیه شده است. ضمن اینکه این محصول جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز و مرغ در انواع غذاهای خانگی است و می‌تواند ارزش تغذیه‌‌ای فوق‌العاده خوب ماهی را برای خانواده‌ها به همراه داشته باشد.

ماهی کپور تازه جنوب

پرورشی و جزو ماهیان گرم آبی بوده

– بصورت گسترده و در استخرهای خاکی پرورش داده میشود.

ماهی کپور جنوب عرضه شده ۳۰ تا ۴۰ درصد غذای دستی و ۶۰ تا ۷۰ درصد از غذای طبیعی استفاده میکند

ماهی کپور جنوب دارای بافتی چرب است و مناسب برای غذاهای کبابی

روش تمیز شده فقط تخلیه شکم و آب شش و استخوانهای بزرگ است

ماهی کپور (Common carp) این ماهی بعنوان یکی از اصلی‌ترین ماهیان پرورشی دنیا شناخته شده است و بطور گسترده‌ای در اروپا و آسیا و خاور دور پرورش داده می‌شود و نوع بومی وحشی آن با نام سازان در آبهای جنوبی دریای خزر مشاهده می‌شود نوع پرورشی آن در سراسر کشور پرورش می‌یابد. در واقع کپور معمولی به دو نوع پشت بلند و کشیده تقسیم می‌شود که در واقع با نسبت ارتفاع بدن به طول استاندارد آنهاست (H:I) بطوری که در کپورهای پشت بلند این نسبت برابر ۰۵/۲ :۱ تا ۶۰/۲ :۱ و در کپورهای پشت کشیده برابر ۶/۲ :۱ تا ۰/۳ :۱ است که هر چه این نسبت بیشتر باشد ماهیان کپور به اشکال وحشی خود نزدیک‌تر می‌باشند. کپور دارای بدنی کشیده و از طرفین فشرده می‌باشد به ندرت به طول ۱۰۰ سانتیمتر و وزن ۲۵-۳۰ کیلوگرم می‌رسد و به ۴۰ سال سن می‌رسد دمای یک تا ۴۰ درجه را تحمل می‌کند. در آبهای گرم و با سرعت کم با بستر شنی یا لجنی پوشیده شده از گیاهان آبزی زندگی می‌کند اما آب قلیایی و درجه حرارت بین ۱ تا ۲ درجه فعالیت کپور را کم می‌کند.

فیله هوکی درجه یک – شیر اقیانوسی جنوب

فیله هوکی یا دم‌شلاقی نیوزلند در نیوزلند و جنوب استرالیا در اعماق ۱۰تا۱۰۰۰ متری زندگی می‌کند.درازای آن ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر است. نام علمی آن Macruronus novaezelandiae است. این ماهی جزء تیره قلاب‌دهانان محسوب می‌شود.

این ماهی هوکی بدنی مخروطی و چشمانی بزرگ دارد. یک بالهٔ سرتاسری در پشت این جانور وجود دارد. گوشتخوار و دارای دهانی بزرگ با دندانهایی تیز است. رنگ بدنش سبز کم‌رنگ تا آبی، شکم آن نقره‌ای و باله‌هایش تیره است. ماهی هوکی یکی از اهداف مهم اقتصادی صنعت ماهیگیری در نیوزلند است. گوشت آن خوراکی است و طعمی ملایم دارد. این ماهی هوکی بعنوان اصلی‌ترین خرید شرکت مک دونالد برای تهیه ساندویچ فیله ماهی هوکی است. در ایران به اشتباه آنرا شوریده اقیانوسی می‌نامند، در صورتی که شوریده از راسته سوف‌ماهی‌سانان است.

مشخصات ماهی هوکی:

*در نیوزلند و جنوب استرالیا در اعماق 10 تا 1000 متری زندگی می کند.

* درازای آن 60 تا 120 سانتیمتر است.

* این ماهی جزء تیره ی قلاب دهانان محسوب می شود.

* بدنی مخروطی و چشمانی بزرگ دارد.

* یک باله ی سرتاسری در پشت این ماهی وجود دارد.

* گوشتخوار و دارای دهانی بزرگ با دندان هایی تیز است.

* رنگ بدنش سبز کم رنگ تا آبی, شکم آن نقره ای و باله هایش تیره است.

ماهی آزاد جنوب تمیز شده

در مزارع پروش ماهی آزاد بصورت گسترده و در استخرهای خاکی پرورش داده میشود

۱۰۰ در۱۰۰ غذای طبیعی استفاده میکند و در این روش از هیچ گونه سم یا مواد شیمیایی استفاده نمیشود

– این ماهی آزاد فاقد بو و بسیار تازه و کمتر از ۲۴ ساعت بعد صید بدست مشتری میرسد

– دارای چربی کم و بسیار مفید بود و برای غذاهای سرخ کردنی و کبابی و خورشتی نیز مناسب است

–  روش تمیز کردن هم برای هر نوع پخت متفاوت است و هنگام سفارش نوع پخت مورد نظر را اعلام تا مطابق ان از روش تمیز کردن خاص استفاده گردد

-این ماهی آزاد دارای استخوانهای زیاد بوده که ما در هنگام تمیز کردن تا ۹۰ درصد استخوانها را جدا میکنیم

تمام مراحل از بچه ماهی آزاد تا پرواری تحت نظارت و کنترل کیفیت میباشد و سعی شده بهترین کیفیت تامین شود

میگو درشت تمیز شده جنوب

ارزش غذایی میگو درشت :
میگو درشت یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ،۱۰۰ گرم میگو ، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۸/۰ چربی ، ۱۶۳میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است .

از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو ، کالری کم تری دارند . پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد.

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود . برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است .

میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو تغذیه سالم زندگی سالم – غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .

نحوه نگهداری:

در دمای منفی 18 درجه سانتی‌گراد نگهداری شود.

ماهی شوریده چشم درشت فیله شده جنوب

ماهی شوریده یکی از لذیذترین، پرطرفدارترین و کم تیغ ترین انواع ماهی های جنوب میباشد که معولا در بازار به صورت تازه و منجمد عرضه می گردد .

این ماهی یکی از ماهیان ممتاز جنوب است . تیغ و خار کمی دارد که به راحتی از گوشت آن قابل تفکیک می باشد . شوریده در سفره های جنوبی جایگاه و ارزش بسیار بالایی دارد و ترکیب فوق العاده آن با سیر و گشنیز تازه بی نظیر است . ماهی شوریده سایزهای مختلفی دارد که بسته به نوع طبخ می توان از سایزهای مختلف این نوع ماهی استفاده کرد .

شوریده معمولا در آبهای ساحلی تا عمق 40 متری زندگی می کند . این نوع ماهی از ماهی ها و میگوهای کوچک و سایر بی مهرگان تغذیه می کند و دلیل لذیذ بودن آن نوع تغذیه خوبی است که دارد .

هم چنین در مورد شوریده می توان به این موضوع اشاره کرد که این نوع ماهی برای هر نوع روش طبخ ماهی از جمله سرخ کردن ، کباب کردن و طبخ به صورت ماهی شکم پر مناسب می باشد .

گوشت ماهی شوریده پس از پخت بسیار نرم و لطیف است .این ماهی از گونه های مهم در آبهای خلیج فارس و دریای عمان می باشد که از لحاظ ارزش اقتصادی از دیرباز مورد توجه بوده است .

نکته حائز اهمیت در مورد ماهی شوریده این است که این ماهی نوع ماهی منبع بسیار خوبی از پروتئین می باشد . نسبت اسیدهای چرب امگا 3 به امگا 6 در ماهی شوریده بیان کننده غنی بودن گوشت این نوع ماهی از اسیدهای چرب امگا 3 میباشد و بنابراین ماهی شوریده می تواند به عنوان یک منبع غذایی سالم و مغذی در سبد خانواده های ایرانی قرار گیرد .

امروزه آلودگی فلزات سنگین از جدی ترین مسائل زیست محیطی در سطح جهان است . لازم به ذکر است که گزارشات حاکی از آن است که برای بررسی غلظت فلزات سنگین آهن ، سرب ، نیکل ، روی و کادمیوم در رسوبات و اندام عضله ماهی شوریده هشت استگاه در شمال تنگه هرمز (خلیج فارس) انتخب گردید و نتیجه بررسی ها نشان داده است که میانگین عناصر سنگین در قسمت خوراکی ماهی شوریده از مقادیر مجاز بیش تر نبوده و این ماهی برای مصرف انسانی مناسب می باشد