انواع مربا

انواع مربا

مربای تمشک

طرز تهیه مربای تمشک

مربای تمشک مواد لازم برای تهیه مربای تمشک : تمشک 3 کیلو گرم شکر یک کیلو گرم طرز تهیه : تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین ...
خواندن بیشتر
مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک

مربای زرشک مواد لازم برای تهیه مربای زرشک : مواد لازم : زرشک 1 کیلو شکر 1/5 کیلو هل 2 قاشق چایخوری طرز تهیه : زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را ...
خواندن بیشتر
مربای بادمجان

طرز تهیه مربای بادمجان

مربای بادمجان مواد لازم برای تهیه مربای بادمجان : بادمجان کوچک یک کیلو شکر ۵/۱ کیلو گلاب یک استکان آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه مربای بادمجان : سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی پوست ...
خواندن بیشتر
مربای گل محمدی

طرز تهیه مربای گل محمدی

مربای گل محمدی مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی : شکر 800 گرم گل محمدی خشک 800 گرم جوهر لیمو یک قاشق چایخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم رنگ خوراکی قرمز 2 قطره طرز تهیه مربای گل محمدی : گل خشک را به مدت یک ساعت ...
خواندن بیشتر
مربای هلو

طرز تهیه مربای هلو

مربای هلو مواد لازم برای تهیه مربای هلو : شكر 1 كيلو آب  3 پيمانه بادكا 1/4 پيمانه هلو 1 كيلو خلال بادام 1/4 پيمانه وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري آب ليموي تازه 1/4پيمانه طرز تهيه مربای هلو : يك كيلو شكر را با سه پيمانه آب و بادكا روي ...
خواندن بیشتر
مربای طالبی

طرز تهیه مربای طالبی

مربای طالبی مواد لازم برای مربای طالبی : طالبی 500 گرم آب 2 پیمانه شکر 4 پیمانه طرز تهیه مربای طالبی : بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره ...
خواندن بیشتر
مربای بهار نارنج

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج : مواد لازم: گل بهار نارنج یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب ‌لیمو ترش 2 قاشق سوپ‌خوری روش تهیه طرز تهیه مربای بهار نارنج: با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن ...
خواندن بیشتر
مربای كامكوات

طرز تهیه مربای كامكوات

 مربای كامكوات مواد لازم برای تهیه مربای كامكوات : مواد لازم : كامكوات 1 كيلو گرم شكر 1 كيلو گرم آب پرتقال 2 الي 3 ليوان دارچين نكوبيده 1 تكه گلاب نصف ليوان طرز تهيه  مربای كامكوات : به وسيله يك شيئ نوك تيز مثل سيخ كباب چوبي از يك ...
خواندن بیشتر
مربای نارنگی

طرز تهیه مربای نارنگی

مربای نارنگی مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو نارنگی 20 عدد شکر 2 کیلو گرم آب 2 لیتر نمک 2-3 قاشق غذا خوری من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوستش سفت تر بوده این مربا وقت و زمان و حوصله ی زیاد می خواهد اما نتیجه ی عالی خواهد ...
خواندن بیشتر
مربای پوست هندوانه

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو پوست هندوانه و آهک از هر کدام یک کیلوگرم شکر یک و نیم کیلوگرم گلاب نصف پیمانه دانه هِل کوبیده یک تا دو قاشق مرباخوری طرز تهیه مربای زردآلو : همه ‌طور مربا و همه جورش را دیده بودید. الا این ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربا پوست پسته

طرز تهیه مربا پوست پسته

مربا پوست پسته مواد لازم برای تهیه مربا پوست پسته : مواد لازم : پوست پسته تازه 1 کیلو شکر 1 کیلو هل یا وانیل به قدر لازم آبلیمو نصف استکان گلاب در صورت تمایل 1 فنجان خلال پسته 1 فنجان طرز تهیه مربا پوست پسته : پوست پسته را شسته ...
خواندن بیشتر
مربای-پوست-پرتقال

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال : مواد لازم : شکر نیم کیلو پوست پرتقال ۲۰۰ گرم آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری آب دو لیوان طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی : قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای سیب با کشمش

طرز تهیه مربای سیب با کشمش

مربای سیب با کشمش مواد لازم برای تهیه مربای سیب با کشمش : سیب 2 کیلو گرم شکر 2 کیلو گرم کشمش 1 لیوان لیمو ترش 2 عدد چوب دارچین 2 عدد طرز تهیه مربای سیب با کشمش : ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای آناناس

طرز تهیه مربای آناناس

مربای آناناس مواد لازم برای تهیه مربای آناناس  : آناناس 1 کیلوگرم شکر 750 گرم دارچین نصف قاشق چای‌خوری جوزهندی نصف قاشق چای‌خوری آناناس : پوست‌کنده، قسمت داخلی آن را خارج کرده و سپس برش دهید. مراحل تهیه مربای آناناس : 1. یک کیلوگرم آناناس تهیه‌ کرده و آن را پوست‌ کنده، ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای کیوی

طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی مواد لازم برای تهیه مربای کیوی مواد لازم : کیوی یک کیلوگرم شکر یک و نیم کیلوگرم جوهر لیمو یک قاشق سوپ‌خوری وانیل نصف قاشق چای‌خوری طرز تهیه : ۱) کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس

مربای گیلاس مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس مواد لازم: گيلاس 3 کيلو شکر 5/2 کيلو وانيل  يک سوم قاشق چايخوري طرز تهيه مربای گیلاس: گيلاس ها را بشوئيد و هسته آنها را درآوريد. سپس لابه لاي آنها شکر بپاشيد و بگذاريد يک شب تا صبح، در يک جاي خنک ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ

مربای بالنگ مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ مواد لازم: بالنگ ۲ عدد شکر هم وزن بالنگ گلاب یک چهارم لیوان زعفران دم کرده به میزان لازم طرز تهیه : بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو

مربای زردآلو مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو زردآلوی سفت ۱ کیلو شکر ۹۰۰ گرم گلاب نصف استکان زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری آبلیمو (جوهر لیمو) یک قاشق سوپخوری (کمی) طرز تهیه مربا زردآلو : اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی مواد لازم برای مربای توت فرنگی توت فرنگی 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای توت فرنگی روش اول: دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید ...
خواندن بیشتر
مربای گلابی

طرز تهیه مربای گلابی

مربای گلابی مواد لازم برای مربای گلابی شکر ۸۰۰ گرم گلابی یا سیب ۱ کیلو آب مقداری سرکه ۱/۳ پیمانه زعفران سائیده ۱/۲ قاشق چایخوری گلاب ۳ قاشق سوپخوری آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه مربای گلابی : گلابی ها یا سیب ها را پس از شستن پوست گرفته ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار

مربای انار مواد لازم برای مربای انار آب انار سه و نیم پیمانه دانه انار یك پیمانه شكر سه پیمانه آب لیمو به مقدار لازم طرز تهیه مربای انار: 1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. 2- انار را به اندازه ی ...
خواندن بیشتر
مربای آلوئه ورا

طرز تهیه مربای آلوئه ورا

مربای آلوئه ورا مواد لازم برای مربای آلوئه ورا آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب ۷۰۰ گرم اسانس آلوئه ورا ۲ قطره آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری روش تهیه: ۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو

مربای آلبالو مواد لازم برای مربای آلبالو آلبالو 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری باز هم فصل آلبالو شد و روحمون پر کشید سمت همه خوشمزه جات آلبالویی: مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و کلی خوراکی های خوشمزه دیگه. حتی خود آلبالو به تنهایی ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج مواد لازم برای مربای هویج هویج 500 گرم شکر 500 گرم آب 2 لیوان گلاب 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق غذاخوری خلال پسته در صورت تمایل مقداری هل مقداری (دلخواه) مربای هویج مثل مربای آلبالو و به یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین مرباهاست. تهیه مربای هویج ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

مربای به مواد لازم برای مربای به به 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری هل 5 عدد مرحله اول: به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید. مرحله دوم: درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه ...
خواندن بیشتر
طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر مواد لازم برای مربای انجیر انجیر 1 کیلو شکر 700 گرم آب 1 لیوان آبلیمو 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) مربای انجیر شاید به اندازه مربای به، هویج و آلبالو رایج نباشد اما چیزی از طعم و رنگ کم ...
خواندن بیشتر