تاریخچه چای سیلان

چای سیلان

چای سیلان

افسانه چای سیلان با دانه‌های چای و گیاهان نورس چای آسام وارداتی از بوتانیکال گاردنز کلکته آغاز شد که ابتدا در سال 1839 به طور آزمایشی در بوتانیکال گاردنز پرادنیا کاشته شد. به علاوه، برخی پرورش‌دهندگان متهورتر قهوه نیمی از زمین‌هایشان را از قهوه پاک کرده و در آن چای کاشته بودند. اما از آنجا که مردم این منطقه بیشتر در فکر تجارت پرسود قهوه بودند، اهمیت زیادی به چای نمی‌دادند، و پس از مدتی، نقشه‌های آزمایشی نیز برای حدود سی سال به فراموشی سپرده شدند. اما به هر حال چای رشد می‌کرد. بعلاوه، متوجه شدند که چای در تپه های سیلان رشد خیلی خوبی دارد.

ceylon Historyسرانجام، پس از آنکه صنعت قهوه در نتیجه آفت دچار رکود شدید شده بود، در سال 1867 چای برای اولین بار توسط یک اسکاتلندی به نام جیمز تیلور به صورت تجاری پرورش یافت. اولین بارگیری ثبت شده چای پنج سال بعد در سال 1872 اتفاق افتاد. این محموله، 23 پوند وزن و 58 روپیه ارزش داشت. چای سیلان برای اولین بار در سال 1877 توسط یک کشتی بخار به نام “دوک آرگیل” به انگلیس صادر شد.

پس از آنکه در اوایل دهه 1880 بیماری برگهای قهوه ضربه بزرگی به پرورش‌دهندگان قهوه زد، آنها به طرف تولید چای، که در آن زمان به سرعت در حال پیشرفت بود، هجوم بردند. چای‌سازان و پرورش‌دهندگان باتجربه از چین و هندوستان به سرعت حضور چای‌کاران سیلان را پذیرفتند. برای پاسخگویی به نیاز غیر قابل کنترلی که برای گیاهان چای وجود داشت، دانه‌ها غالبا از آسام، و گاهی از چین، که مهد چای بودند، وارد می‌شدند.

چای سیلان تقریبا از سطح دریا تا ارتفاع 7000 پایی رشد می‌کند. آب و هوای سیلان (سریلانکای فعلی) در نقاط مختلف بسیار متنوع است، و این تغییر آب و هوائی اثر قابل توجهی بر طعم و کیفیت چای دارد.

 

پخش مواد غذایی و خرید مواد غذایی آوران کالا خدمتی است برای شما