طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

مربای به

مواد لازم برای مربای به

به 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
هل 5 عدد

مرحله اول:
به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.
مرحله دوم:
درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

مرحله سوم:
پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.
مرحله چهارم:
پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکته :

برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگ شدن مربا استفاده کنید.

بهتر است مربای به را در قابلمه مسی درست کنید.

 

پخش مواد غذایی و خرید مواد غذایی آوران کالا خدمتی است برای شما